Paasvakantie! dit betekent geen dagschotel. Wel serveren we in de plaats twee

๐Ÿฐ Paasvakantie! ๐Ÿฐ dit betekent geen dagschotel. Wel serveren we in de plaats twee middagsuggesties aan 17 euro. Deze week, uitzonderlijk vanaf woensdagmiddag:๐ŸŸ Krokante kabeljauwstaartjes met huisgemaakte tartaarsaus en preistoemp of๐Ÿ” Hoevekipfilet met gehaktballetjes in pesto-spinaziesaus met tagliatelle Kan u niet kiezen, gelukkig serveren we deze suggesties een week lang, zodat je ze beiden eens kan komen proeven ;-) Natuurlijk kan u ook altijd ร  la carte eten grts Manuel en Ellen


Source

๐Ÿฐ Paasvakantie! ๐Ÿฐ dit betekent geen dagschotel. Wel serveren we in de plaats twee middagsuggesties aan 17 euro. Deze week, uitzonderlijk vanaf woensdagmiddag:๐ŸŸ Krokante kabeljauwstaartjes met huisgemaakte tartaarsaus en preistoemp of๐Ÿ” Hoevekipfilet met gehaktballetjes in pesto-spinaziesaus met tagliatelle
Kan u niet kiezen, gelukkig serveren we deze suggesties een week lang, zodat je ze beiden eens kan komen proeven ๐Ÿ˜‰ Natuurlijk kan u ook altijd ร  la carte eten
grts Manuel en Ellen

Source