We zijn gisterenavond gestart met nieuwe suggesties!

We zijn gisterenavond gestart met nieuwe suggesties! Gebakken St.-Jacobsvruchten, prei, kastanjepaddestoelen, beurre blanc met look en crumble van tomaat Kwartelfiletjes, crème van witloof, Jonagold, zoete ui, Brugse ham, rösti en cidersausje Kabeljauwhaasje “De Heerlyckheid”, boterboontjes en laurieraardappelen 1ste keus hoeverundvlees gevuld met courgette & tomaat, tomatenkaviaar, soezenaardappel en groene kruidensaus http://eethuisdeheerlyckheid.be/eethuis/suggesties/





Source

We zijn gisterenavond gestart met nieuwe suggesties!

Gebakken St.-Jacobsvruchten, prei, kastanjepaddestoelen, beurre blanc met look en crumble van tomaat

Kwartelfiletjes, crème van witloof, Jonagold, zoete ui, Brugse ham, rösti en cidersausje

Kabeljauwhaasje “De Heerlyckheid”, boterboontjes en laurieraardappelen

1ste keus hoeverundvlees gevuld met courgette & tomaat, tomatenkaviaar, soezenaardappel en groene kruidensaus

http://eethuisdeheerlyckheid.be/eethuis/suggesties/




Source