Elleniko vradi (Griekse avond)


i? γειά σου Υπρ! γειά σου Ελλάδα! ?
Dag Ieper! Dag Griekenland!

Na een zéér geslaagde vorige editie, brengen we Griekenland terug naar Ieper!
Een avond vol "h"eerlijke traditionele Noord-Griekse gerechten:

Manuel is 10 jaar chef-kok geweest op het Griekse vasteland.
De Griekse keuken heeft dan ook weinig geheimen voor hem.

Op vrijdagavond 8 maart en zaterdagavond 9 maart wil hij zijn passie voor de echte Griekse keuken met jullie delen en jullie laten kennismaken en laten proeven van de echte traditionele Noord-Griekse keuken.

Menou

Orektika + Ouzo
* Feta psiti
* Gtapodi sxarar
* Tsiros
* Taramas
* Kolokithakia me tzatziki
* Kefalotiri saganaki
* Kalamon elies
* Kalamaria tiganita

Salatas
* Lahanosalata
* choriatiki

Garnitura
* Patates fournou
* Kitharaki

Kyrios piata
* Paidakia
* Kotopoulo souvlaki
* Xoirino souvlaki
* Soutzoukakia me kokino
* Moschari kokkinisto

Gliko
* Giaourti me meli
* Gliko to koutaliou
* Ravani
* Halvas simigdali

Menu

Voorgerechten geserveerd met Ouzo
* Fetakaas met tomaat in de oven
* Gegrilde octopus
* Gedroogde gerookte makreel
* Taramas
* Courgettes met tzaziki
* Gebakken harde kaas
* Kalamon olijven
* Gefrituurde inktvisringen

Bijgerechten
* Koolsalade
* Griekse boerensalade
* ovenaardappelen
* Griekse pasta

Hoofdgerechten geserveerd met Retsina en water
* Lamskotelet
* Kippenbrochetje
* Varkensbrochetje
* Gehaktrolletjes in tomatensaus
* Rundsstoofpotje

Dessert
* Platte kaas met honing
* Gezoet fruit
* Gebak met suikersiroop
* Griesmeelcake

prijs per persoon: 64 euro

Sas peremenoyme!
Tot dan!
Manuel en Ellen ?

Reserveer tijdig, beperkte plaatsen!

Reservatie gewenst op het nummer 057/48 78 02 of welkom@eethuisdeheerlyckheid.be


Source

i? γειά σου Υπρ! γειά σου Ελλάδα! ?
Dag Ieper! Dag Griekenland!

Na een zéér geslaagde vorige editie, brengen we Griekenland terug naar Ieper!
Een avond vol "h"eerlijke traditionele Noord-Griekse gerechten:

Manuel is 10 jaar chef-kok geweest op het Griekse vasteland.
De Griekse keuken heeft dan ook weinig geheimen voor hem.

Op vrijdagavond 8 maart en zaterdagavond 9 maart wil hij zijn passie voor de echte Griekse keuken met jullie delen en jullie laten kennismaken en laten proeven van de echte traditionele Noord-Griekse keuken.

Menou

Orektika + Ouzo
* Feta psiti
* Gtapodi sxarar
* Tsiros
* Taramas
* Kolokithakia me tzatziki
* Kefalotiri saganaki
* Kalamon elies
* Kalamaria tiganita

Salatas
* Lahanosalata
* choriatiki

Garnitura
* Patates fournou
* Kitharaki

Kyrios piata
* Paidakia
* Kotopoulo souvlaki
* Xoirino souvlaki
* Soutzoukakia me kokino
* Moschari kokkinisto

Gliko
* Giaourti me meli
* Gliko to koutaliou
* Ravani
* Halvas simigdali

Menu

Voorgerechten geserveerd met Ouzo
* Fetakaas met tomaat in de oven
* Gegrilde octopus
* Gedroogde gerookte makreel
* Taramas
* Courgettes met tzaziki
* Gebakken harde kaas
* Kalamon olijven
* Gefrituurde inktvisringen

Bijgerechten
* Koolsalade
* Griekse boerensalade
* ovenaardappelen
* Griekse pasta

Hoofdgerechten geserveerd met Retsina en water
* Lamskotelet
* Kippenbrochetje
* Varkensbrochetje
* Gehaktrolletjes in tomatensaus
* Rundsstoofpotje

Dessert
* Platte kaas met honing
* Gezoet fruit
* Gebak met suikersiroop
* Griesmeelcake

prijs per persoon: 64 euro

Sas peremenoyme!
Tot dan!
Manuel en Ellen ?

Reserveer tijdig, beperkte plaatsen!

Reservatie gewenst op het nummer 057/48 78 02 of welkom@eethuisdeheerlyckheid.be

Source