? De "Geelstaartkoningsvis" ?,
meestal bij zijn Engelse naam “yellowtail kingfish” genoemd, lijkt een beetje op een tonijn.
Een duurzaam gekweekte vis die qua structuur en smaak het midden houdt tussen een baars en een tonijn, stevig van textuur met een uiterst sublieme zachte smaak!
Voor onze nieuwe suggestie wordt deze heerlijke vis klaargemaakt in een bourride met venkel, wortel en aïoli.
Bourride is een franse maaltijdsoep, niet te verwarren met bouillabaisse, zacht en vol van smaak door het toevoegen van huisgemaakte aïoli.
Kom, proef, ontdek, en geniet!
Source
? De "Geelstaartkoningsvis" ?,
meestal bij zijn Engelse naam “yellowtail kingfish” genoemd, lijkt een beetje op een tonijn.
Een duurzaam gekweekte vis die qua structuur en smaak het midden houdt tussen een baars en een tonijn, stevig van textuur met een uiterst sublieme zachte smaak!
Voor onze nieuwe suggestie wordt deze heerlijke vis klaargemaakt in een bourride met venkel, wortel en aïoli.
Bourride is een franse maaltijdsoep, niet te verwarren met bouillabaisse, zacht en vol van smaak door het toevoegen van huisgemaakte aïoli.
Kom, proef, ontdek, en geniet!