Eethuis

  Heerlijk, eerlijk tafelen

  In ons eethuis te Ieper kunt u terecht voor een dagschotel, suggesties of à la carte. Wij staan erop om zoveel mogelijk te werken met seizoengebonden, Belgische producten. Kwaliteit en versheid zijn voor ons een must. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar leveranciers die hun werk vol passie uitoefenen en met dezelfde eerlijkheid.

  Proef de passie, de passie voor kwaliteit.

  Wij serveren ons rundsvlees, rechtstreeks van de boerderij op uw bord.

  Het “h”eerlijke malse hoevevlees wordt geleverd door Christoph en Nathalie.  De onvoorwaardelijke liefde voor hun eigen dieren en hun vlees, dat proeft u bij elke hap!  Op de hoeve in Zonnebeke zijn de dieren letterlijk met hun gat in de boter gevallen, en dat hebben we met onze eigen ogen mogen zien.  Ze worden onder de beste en meest hygiënische omstandigheden verzorgd.  Voor elke fase staan Christoph en Nathalie zelf in, zodat ze weten, vanaf het begin tot het einde, dat alles met zorg behandeld is geweest en van uitstekende kwaliteit is.

  U ervaart de zuivere smaak van de zee door Maurice “van ant zeetje”. Hij voorziet ons van kraakverse vis en schaaldieren rechtstreeks uit de vismijn, recht uit de zee. De stiel heeft hij met de paplepel binnengekregen en staat al jaren gekend voor zijn kwaliteit en versheid.

  Bruno uit Zonnebeke doet je proeven en genieten! Hij is een dynamische maître-sommelier met een ongelooflijke passie voor wijnen en spirits. Hij staat ons bij met zijn professioneel advies en selecteert voor u wijnen met een excellente balans tussen prijs, kwaliteit en verzekerd drinkplezier.

  Onze koffie wordt geleverd door Grootmoeders Koffie, een familiebedrijf dat sinds 1935 koffie op ambachtelijke wijze brandt. De erkenning als streekproduct staat garant voor de authenticiteit, smaak en het licht verteerbare karakter van de koffie. We hebben zelf gezien hoe Patrick en zijn zoon Nicolas zeer nauwkeurig toekijken op het productieproces. Wij bieden u graag dit (h)eerlijk kopje koffie aan.

  Ook voor onze andere producten zijn wij opzoek gegaan naar mensen die hun werk met passie, eerlijkheid en oog voor kwaliteit uitvoeren. Mocht er toch een ontevredenheid zijn over onze kwaliteit dan horen we dit graag.

  (H)eerlijke groeten
  Ellen en Manuel